Verkkokauppa

Webteca suosittelee teille sopivimman ohjelmiston ja hoitaa

  • verkkokauppaohjelmien ja pankkiyhteyksien sopimukset, te ainoastaan allekirjoitatte
  • valittavan ohjelman yhteensopivuus liiketoimintanne kanssa
  • domainin ostaminen, sähköpostien perustaminen, kaupan pystytys, tuotteiden lisääminen kuvineen

Kiinnitämme kaupan valinnassa huomiota mm. seuraaviin ominaisuuksiin:

  • kauppiaan tehtävien (mm. tuotteiden lisäämisen) helppous
  • tuoteoptiot (eri variaatiot ja värit, sekä paketit)
  • tietoturva
  • kotimaiset pankkiyhteydet
  • varastokirjanpidon integrointi
  • markkinointityökalut, kuten mainonta ja asiakassähköpostit, uutiskirjeet

On myös tärkeätä valita sellainen verkkokaupan toimittaja, joka kehittää palveluita kokoajan asiakkaan tarpeiden mukaan, palautekanava on suoraviivainen ja korjauksia tai päivityksiä ei tarvitse odotella kauaa. Tässä muutama esimerkki järjestelmistä:

Räätälöity verkkokauppa

Webtecan kautta saa pitkälle räätälöidyn verkkokaupan johon voimme suunnitella täysin oman näköisenne ulkoasun nappeja myöden. Asennetaan asiakkaan omalle palvelimelle toivomallanne osoitteella ja ominaisuuksilla. Teemme myös riisutut perusasennukset ilman räätälöintiä.

WooCommerce

Suomenkielinen verkkokauppaohjelmisto joka asennetaan plugin-lisäosana Wordpress-julkaisujärjestelmään. Asennetaan suomenkielisenä sellaisenaan tai räätälöitynä toiveidenne mukaisesti. Kotimaiset pankit liitettävissä pluginilla. Asennettavissa omalle palvelimellenne. Itse peruspaketti on avoimen lähdekoodin tapaan ilmainen mutta muokkaukset siihen ja asennus tuntityönä. Työmäärästä annetaan arvio. Katso luelisaawww.woocommerce.com

VirtueMart tai HikaShop

Helppokäyttöisiä verkkokauppasovelluksia Joomla!-julkaisujärjestelmään. Asennetaan suomenkielisenä sellaisenaan tai räätälöitynä toiveidenne mukaisesti. Kotimaiset pankit liitettävissä lisäsovelluksilla. Asennettavissa omalle palvelimelle toimimaan Joomla! -julkaisujärjestelmän rinnalle. Lisenssi on avoimen lähdekoodin tapaan ilmainen mutta muokkaukset siihen ja asennus tuntityönä. Työmäärästä annetaan tarkka arvio. Katso luelisaawww.virtuemart.net tai www.hikashop.com

MyCashflow

MyCashflow

Suomalainen ketterä verkkokauppasovellus, jossa maksuton alle 10 tuotteen kokeilumahdollisuus maksutavalla laskutus. Voitte itsekin pystyttää verkkokaupan, mutta jos esim. ulkoasuun halutaan muutoksia, virallisena kumppanina Webteca suunnittelee sekä toteuttaa toiveidenne mukaisesti tuntityönä.

Maksullisessa versiossa oma kotisivun osoite ja ulkoasu lisättävissä teemana. Voit myös aloittaa maksuttomalla versiolla ja päivittää sen myöhemmin laajempaan kuukausimaksulliseen, MyCashFlown laskuttamana.

Suomalaiset verkkopankkipainikkeet saatavana maksullisessa versiossa lisähinnalla. Kustannus verkkokaupasta tällöin MyCashflow:n laskuttamana 49+25 €/kk. Verkkopankit lisättävissä kätevästi yhdellä sopimuksella ilman riskiä; jos myynti ei ylitä 25€/kk, ei laskutusta.

Perusta helposti oma verkkokauppa MyCashflow sivujen kautta. Webtecan asiakkaat saavat aloitusetujen lisäksi yhden kuukauden ilmaiseksi toimittamallamme kampanjakoodilla.
Lue lisääluelisaa

info@webteca.fi Puh. 040 419 6034

Ellanintie 6, 06400 Porvoo
Valokuvausstudio sovittaessa JokirannassaWebteca FacebookissaWebteca Google+:ssa
* hintoihin lisätään alv. 24% ©2018 Webteca