Uutiskirjesovellus

 • Sähköpostimarkkinointia joka näyttää ammattimaiselta ja yrityksesi näköiseltä
 • Viestien lähettäjä on sinun sähköpostiosoitteesi (vaikka käytämme ulkoista ohjelmaa)
 • Raportoimme kuka klikkaa sähköpostien linkkejä ja kuka ei lue niitä ollenkaan
 • Käytä kotisivujen ja verkkokaupan käyttäjien sähköpostiosoiterekisteriä
 • Lähetä viestejä vastaanottajan nimellä, personoi viestisi niin ne huomataan

Kertalähetyksinä

Kun tarvitsette kertaluontoisen lähetyksen, voitte lähettää materiaalin ja sähköpostilistanne meille, ja suunnittelemme teille muutamassa päivässä yrityksenne näköisen tyylikkään pohjan ja lähetämme sovitusti asiakkaillenne. Tämän helpompaa ei voi olla!
Hinta kertalähetyksissä alkaen hinta alkaen 300  - Sisältää yhden sivupohjan suunnittelun yrityksenne graafisen ilmeen mukaan, yhden vastaanottajalistan käsittelyn, 1-2 testilähetystä tilaajalle, PDF-muotoisen raportin 3 päivän kuluessa lähetyksen jälkeen.    uutiskirjeet

Viesti hallitusti asiakasrekisterille

 • Muuntele itse tekstiä ja kuvia helposti kopioitavilla ja muokattavilla sivupohjilla
 • Voit myös muistuttaa vastaanottajista heitä ketkä ovat jo toimineet, esim. ostaneet aiemmin
 • Vastaanottaja voi itse huolehtia poistumisesta listalta tai lisätilauksista

Kun haluat lähettää kirjeitä itse, teemme senkin käteväksi. Voit lähettää sähköpostikirjeitä helposti selaimella teille suunnitelluilla sivupohjilla. Opastamme alkuun ja helppokäyttöistä ohjelmaa käyttää nopeasti kiireisempikin, kysy referenssejämme.

Riittää kun vastaanottajia kerätään johonkin tietokantaan. Sähköpostiosoitteet voidaan tuoda järjestelmään esim. Outlookista. Ohjelma huolehtii siitä ettet lähetä tuplaviestejä, ja karsii ylimääräiset ja toimimattomat osoitteet. Sekä estää postit jos vastaanottaja on kieltänyt lähettämisen.

Ulkoasu yritysilmeen mukaan

uutiskirje

Webteca suunnittelee uutiskirjeen ulkoasun ja asentaa sen tai useamman helppokäyttöiseksi sivupohjaksi. Voit muokata tekstiä ja kuvia tai painaa suoraan lähetys-nappia jolloin uutiskirje kerätään automaattisesti kotisivujesi sisällöstä* ja lähetetään tarkoin ennalta valitulle oikealle kohderyhmälle. Aikaa ei kulu sisällön suunnitteluun!

Järjestelmä voidaan asentaa lähettämään sähköpostia vain esimerkiksi verkkokaupassa* tietyn tuotteen ostajille tai asiakkaille jotka eivät ole vaikkapa puoleen vuoteen reagoineet. Näin lähetät taatusti kiinnostavaa sisältöä ja pystyt kohdentamaan viestejä sekä seuraamaan klikkauksia ja miten niitä luetaan. Statistiikka on helposti luettavaa ja avattavissa esim. Excelissä.

Newsletter www.kncouture.comJärjestelmän voi automatisoida, esim. lähettämään syntymäpäiväonnittelun ja lahjakuponkikoodin asiakkaan oikeana syntymäpäivänä tai lähettämään kuukausittain uusintakampanjan niille, jotka eivät ole lukeneet viestiäsi tai päinvastoin lähettää lisätarjouksia niille jotka ovat jatkaneet sivustollesi. Voit puhutella viesteissä asiakastasi hänen omalla nimellään.

Järjestelmän mukava puoli on, että se saadaan näyttämään ulkoisesti yrityksesi omalta järjestelmältä, on muunneltavissa tarpeisiin sopivaksi ja sillä voi tehdä yksinkertaista markkinointia tai pitkälle vietyä personointia, mikä teille sopii parhaiten! Et maksa turhasta ja ylimääräisestä.

Edullisempi uutiskirje omalta palvelimelta ilman kuukausimaksuja

Useimmat uutiskirjesovellukset (koti- ja ulkomaiset) ovat fyysisesti toimittajan palvelimella, jolloin tietosi lepäävät siellä, eivätkä ole siirrettävissä) mutta Webtecan uutiskirjesovellus asennetaan halutessanne omalle palvelimellenne. Maksatte normaalisti palveluntarjoajalle kotisivutilan palveluista ja tarvittaessa sähköpostipalvelimesta suurille viestimäärille. Tietoturvan vuoksi järjestelmä on päivitettävä säännöllisesti, mutta annamme siitäkin arvion ennen asennuksia. Webteca veloittaa tuntityö mukaan, joka muodostuu sovelluksen ominaisuuksien määrästä sekä sivupohjien määrästä ja monimutkaisuudesta. Annamme etukäteen hinta-arvion. Viestimäärää tai lähetyksiä ei ole rajoitettu.

*Uutiskirjesovelluksesta saadaan suurin hyöty irti kun se toteutetaan Joomla! julkaisujärjestelmään asennettujen kotisivujen kanssa, mutta kotisivunne voivat olla käytännössä myös eri alustalla.

Lisäominaisuudet

 • Tunnukset usealle lähettäjälle ja hallintaoikeus vain heidän omiin lähetyksiinsä
 • Syntymäpäivätoivotukset
 • Personointi käyttäjän nimen mukaan
 • Viestien automatisointi, ajastus ja lähetys tietyin aikavälein
 • Integrointi HIkaShop tai VirtueMart verkkokaupan kanssa (henk.koht. kupongit ja tuotetietojen/kuvien liittäminen uutiskirjeeseen)
 • Kotisivujen sisällön lisäys automaattisesti uutiskirjeeseen (Joomla! kotisivuilta)
 • Lisättävissä suurille viestimäärille autentikoivaan SMTP sähköpostitiliin, takaa nopeamman lähetyksen, esim. 2000 viestiä kymmenessä minuutissa.
 • Viestien pomppaus (bounce) takaisin haluttuun osoitteeseen tai ohjelmaan, kun vastaanottajaa ei tavoiteta

 Kysy lisää ja pyydä tarjous!luelisaa

info@webteca.fi Puh. 040 419 6034

Ellanintie 6, 06400 Porvoo
Valokuvausstudio sovittaessa JokirannassaWebteca FacebookissaWebteca Google+:ssa
* hintoihin lisätään alv. 24% ©2018 Webteca