Markkinointimateriaali

Sähköinen markkinointi

Webteca suunnittelee perinteisen markkinoinnin lisäksi työkalut sähköiseen markkinointiin:

Uutiskirjeet

  • Lähetä tyylikästä sähköpostia asiakaskunnalle; Ulkoisesti näyttävä sähköpostikutsu tapahtumaan tuntuu mukavalta vastaanottaa kun sen suunnitteluun on paneuduttu kunnolla.
  • Suunnittelemme myös omassa sähköpostiohjelmassa, esim. Outlookissa toimivia html-pohjia, josta voi itse muokata tekstit. Näin lähettämiseen ei tarvita erillistä ohjelmaa.
  • Uutiskirjesovelluksella voidaan seurata klikkauksia ja sähköpostien lukemista, jotta tiedät kuka lukee postisi, kuka heittää ne välittömästi roskakoriin.

Hakukonemarkkinointi

Hakukonenäkyvyys Googlessa maan kattavasti.  Lue lisää keinoista lisätä näkyvyyttä hakukoneissa luelisaa

Bannerit, Facebook ym.

Kysy meiltä myös muusta markkinoinnista kuten Facebookmarkkinoinnista, tai perinteisistä animoiduista mainosbannereista. Ota yhteyttäluelisaa

Kyselyt

Kyselyllä viestit nykyisille asiakkaillesi, että olet kiinnostunut heidän mielipiteestään. Asennamme Monipuolisen kyselytyökalun kotisivujenne osaksi tai luomme tilin puolestanne esim. MailChimpiin.

Ota yhteyttäluelisaa

uutiskirjeet

Uutiskirjetoteutuksiamme. Uutiskirjeen ulkoasu on yrityksen näköinen ja näkyy halutulla tavalla vastaanottajan sähköpostiohjelmassa.
Hinta alkaen
hinta alkaen 250€
HTML-uutiskirje voidaan toteuttaa yksinkertaisimmin lähettämällä se ohjeiden mukaan omasta sähköpostiohjelmasta HTML-viestinä *.
luelisaa Pyydä tarjous
info@webteca.fi Puh. 040 419 6034

Ellanintie 6, 06400 Porvoo
Valokuvausstudio sovittaessa JokirannassaWebteca FacebookissaWebteca Google+:ssa
* hintoihin lisätään alv. 24% ©2018 Webteca