Graafinen suunnittelu

Ilme on se mikä näkyy ja tuntuu miellyttävänä käyttökokemuksena!

Webteca suunnittelee kotisivusi alusta julkaisuun asti suunnitellen yrityksesi ilmeen mukaisen kotisivulayoutin. Ilme on taatusti yksilöllinen ja suunnitellaan yrityksesi asiakaskunnalle helppokäyttöiseksi suomalaista kotisivudesignia noudattaen.

Ulkoasussa voidaan hyödyntää tuotekuvianne ja konseptinne mukaisia kuvia ja värejä. Suunnitteluun suosittelemme hyödyntämään valokuvauspalveluamme, tai rojaltivapaita  kuvapankkikuvia.

Graafinen suunnitelma hyväksytetään aina tilaajalla ja luovutetaan myös tarvittaessa sähköisinä tiedostoina (käyttötarkoituksen mukaan .psd , .ai jne. Logot .eps , .jpg tai .tif ).

Sivupohjat

Graafisen suunnitelman seuraava vaihe on muuttaminen kotisivuiksi eli sivupohjan suunnittelu. Takaamme teille suunnitellun ulkoasun toimivuuden järjestelmässä kuin järjestelmässä, pöytäkoneella, kannettavalla tai mobiilina. Sivupohja taitetaan nykyaikaisilla HTML tekniikoilla ja CSS tyylimäärityksillä testattuna sekä PC että Mac ympäristöissä ja useilla selaimilla (IE, Chrome, Firefox, Safari...). Myös Ajax ja Javascript kuuluvat usein dynaamisiin kotisivuprojekteihin, ne elävöittävät sivustoja ja niillä lisätään käyttöliittymän käytettävyyttä, esim. automaattisesti täyttyvä lomake jne.

Nykyään käytetään paljon valmiita ulkoasuja ja templatepankkeja kustannussyistä. Sivupohjien valintaan tarvitaan ammattitaitoa, sillä koodin on voinut tehdä kuka tahansa. Webteca tekee korjaukset ja muokkaukset kokemuksella.

Hinnoittelu

WEBilme ja graafinen suunnittelu hinnoitellaan elementtien määrän ja ulkoasun vaativuuden mukaan. Perussivustolla sen kustannus on n. 500-1000€*.

Sivupohjan suunnittelu on yleensä n. puolet enemmän graafisen suunnittelun hintaan, mutta toimintojen määrä ja monimutkaisuus määrittelevät siihen kuluvaa työmäärää.

Kotisivusuunnittelija ja webdesigner Porvoossa, Sipoossa, Vantaalla, Helsingissä, Espoossa, Askolassa, Pukkilassa, Helsingissä. Webdesigner Webteca suunnittelee teille ammattimaiset kotisivut. Graafista suunnittelua.

info@webteca.fi Puh. 040 419 6034

Ellanintie 6, 06400 Porvoo
Valokuvausstudio sovittaessa JokirannassaWebteca FacebookissaWebteca Google+:ssa
* hintoihin lisätään alv. 24% ©2018 Webteca