WEBilme

WEBilme on se mikä näkyy!

Webteca suunnittelee kotisivusi alusta julkaisuun asti suunnitellen yrityksesi ilmeen mukaisen kotisivulayoutin. Ilme on taatusti yksilöllinen ja suunnitellaan yrityksesi asiakaskunnalle helppokäyttöiseksi suomalaista kotisivudesignia noudattaen.

Ulkoasussa voidaan hyödyntää tuotekuvianne ja konseptinne mukaisia kuvia ja värejä. Suunnitteluun suosittelemme hyödyntämään valokuvauspalveluamme, tai rojaltivapaita  kuvapankkikuvia.

Graafinen suunnitelma hyväksytetään aina tilaajalla ja luovutetaan myös tarvittaessa sähköisinä tiedostoina (käyttötarkoituksen mukaan .psd , .ai jne. Logot .eps , .jpg tai .tif ).

Sivupohjat

Graafisen suunnitelman seuraava vaihe on muuttaminen kotisivuiksi eli sivupohjan suunnittelu. Se on klikkailtava pohja joka takaa teille suunnitellun ulkoasun toimivuuden järjestelmässä kuin järjestelmässä, pöytäkoneella, kannettavalla tai mobiilina. Sivupohja taitetaan nykyaikaisilla HTML tekniikoilla ja CSS tyylimäärityksillä testattuna sekä PC että Mac ympäristöissä ja useilla selaimilla (IE7, IE8, IE9, IE10, Chrome, Firefox, Safari...). Myös Ajax ja Javascript kuuluvat usein dynaamisiin kotisivuprojekteihin, ne elävöittävät sivustoja ja niillä lisätään käyttöliittymän käytettävyyttä, esim. automaattisesti täyttyvä lomake jne.

Emme mielellään käytä valmiita ulkoasuja tai templatepankkeja, sillä niiden koodi voi olla huonoa eikä takuuta toimivuudesta tai jatkokehityksestä ole; pohjan koodaaja voi olla kuka tahansa anonyymi taho. Kustannussyistä voidaan valita valmis ulkoasu asiakkaan toiveen mukaan.

Webtecan referenssien ulkoasut sekä sivupohjat ovat Webtecan alusta loppuun suunnittelemia (jollei erikseen ilmoitettu suunnittelijaa).

Hinnoittelu

WEBilme ja graafinen suunnittelu hinnoitellaan elementtien määrän ja ulkoasun vaativuuden mukaan. Perussivustolla sen kustannus on n. 500-1000€*.

Sivupohjan suunnittelu on yleensä n. puolet graafisen suunnittelun hinnasta, mutta toimintojen määrä ja monimutkaisuus määrittelevät siihen kuluvaa työmäärää.

Kotisivusuunnittelija ja webdesigner Porvoossa, Sipoossa, Vantaalla, Helsingissä, Espoossa, Askolassa, Pukkilassa, Helsingissä. Webdesigner suunnittelee teille ammattimaiset kotisivut. Graafista suunnittelua.

info@webteca.fi Puh. 040 419 6034

Ellanintie 6, 06400 Porvoo
Valokuvausstudio sovittaessa JokirannassaWebteca FacebookissaWebteca Google+:ssa
* hintoihin lisätään alv. 24% ©2018 Webteca