Wordpress

wordpress logoKotisivusi voivat taipua ihmeisiin myös yksinkertaisella ohjelmistolla, Wordpressillä, joka perustuu avoimeen lähdekoodiin. Wordpress on julkaisujärjestelmänä ketterämpi, kuin Joomla!. Wordpress on hieman kevyempi ohjelmisto asentaa ja etenkin helppokäyttöinen. Se on erityisen kätevä yksityisyrittäjälle mutta jos päivittäjiä on useampi, saadaan lisäosilla toimiva toteutus.

Siinä on satoja valmiita sivupohjia, joihin voi vaihtaa vain logon ja kuvituskuvan, jolloin layoutin suunnittelukustannuksia ei tule. Sivupohjista suurin osa toimii hyvin myös mobiililaitteissa ja on responsiivisia.

Jos valmista sopivaa ulkoasua ei löydy, Webteca tekee sivupohjan suunnittelun räätälöitynä konseptisuunnitelmasta alkaen ja asentaa sen Wordpressiin. Muokkaamme myös valmista tarpeen mukaan.

Wordpressin perusasennus mahdollistaa erikoissisältöjä sivustolle (mm. blogi ja kuvagalleria). Se sopii perussivuille, joissa on vain tekstiä ja kuvia, mutta lisäosia on valtavasti kuten helppo verkkokauppa, WooCommerce. Suosituimpia ovat lomakkeet sekä someliitokset Facebookiin, Twitteriin ja Linkediniin.

Wordpress asennetaan omalle palvelimellenne Joomlaan verraten vähin tunnein. Normaalisti layoutin muokkaukset ovat työläimpiä. Suosittelemme kokonaisuudelle sopivinta palvelinta, jos sinulla ei ole vielä omaa.

Pääset tutustumaan tästä Wordpress ominaisuuksiin ja kokeilemaan sivustoa (huomioi että se asentuu Wordpressin palvelimelle).

Valmiita teemoja on nähtävissä täällä, sekä maksullisia että ilmaisia.

tabAsennamme myös muita toivomiasi järjestelmiä. Katso esim. julkaisujärjestelmistä monipuolinen Joomla!

tabAnnatko mieluummin asiantuntijan päivittää sivusi?

info@webteca.fi Puh. 040 419 6034

Ellanintie 6, 06400 Porvoo
Valokuvausstudio sovittaessa JokirannassaWebteca FacebookissaWebteca Google+:ssa
* hintoihin lisätään alv. 24% ©2018 Webteca