Kokonaisvaltaista markkinointisuunnittelua

Kokonaisvaltaista markkinointisuunnittelua

Webteca suunnittelee koko yrityskuvanne. Visuaalinen näkyvyytenne on joka puolella samanlainen ja laadukas. Hyödynnä osaamisemme myös palveluidenne markkinoinnissa.

Lisää
Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu

Kotisivujen ilmeen tulee säväyttää ja olla harkittu käytettävyydeltään. Yhdestä osoitteesta  graafista ohjeistoa noudattava, ja samalla näyttävä, toimiva toteutus.

Lisää
Päivitystyökalut

Päivitystyökalut

Päivitä sivusi itse, äläkä ole naimisissa yhteen palveluntarjoajaan. Suunnittelemme sivusi siten, että kuka tahansa voi jatkaa niiden ylläpitoa.

Lisää
Verkkokauppa

Verkkokauppa

Monipuoliset verkkokaupan työkalut kiireisimmällekin kauppiaalle sekä toimintojen ja ulkoasun suunnittelu vaativankin asiakkaan makuun

Lisää
Markkinointi

Markkinointi

Sähköiset uutiskirjeet, Google- ja lehtimainokset, esitteet, käyntikortit, logot, henkilöstön valokuvaus... Kaikki Webtecalta mutkattomasti.

Lisää
Valokuvaus

Valokuvaus

Valokuvaamme monipuolisesti kuvituskuvia ja tuotekuvia verkkokauppaan ja kotisivuillenne. Kuvaaja tulee nopeasti ja helposti myös luoksenne liikkuvan studion kera.

Lisää

Päivitys

Kun haluat että Webteca hoitaa päivityksen puolestasi

Jo olemassa olevillekin sivuille voi lähettää muutokset ja kuvat sähköpostitse ja Webteca päivittää sivut puolestasi normaalisti 1-5 työpäivän sisällä. Päivitys tehdään tuntiveloituksella ilman minimiveloituksia. Voin antaa tarvittaessa arvion päivitykseen kuluvasta ajasta ennen työn tekoa. Aikaan vaikuttaa palvelin ja joskus tekniikka jolla sivunne on toteutettu.

Päivityksiä teemme sekä julkaisujärjestelmiin että staattisille HTML-sivuille (ilman julkaisujärjestelmää).

Päivitys säännöllisin väliajoin

Kun oma aikasi ei riitä, tehdään sopimus säännöllisestä päivityksestä jolloin sivunne pysyvät ajantasalla. Sovitaan ennalta sivuillenne ja asiakaskunnalle sopiva paketti, hinta-arvio muodostuu sopimuksen sisällöstä ja kuluvasta työajasta laskutamme kuluneiden tuntien mukaan tai halutessanne kuukausittain.

  • julkaisu sivustoon sopivasti esim. viikottain, kuukausittain tai neljännesvuosittain
  • ennalta sovittu julkaisu voi olla esim. etusivun uutinen, Facebookpäivitys, kuukauden kuva, blogikirjoitus, tuote-esittely, koottu linkkilista alan sivustoille, päiväkirjamainen kertomus tms.
  • uusi sisältö julkaistaan kotisivuillanne asiakkaidenne iloksi ennalta sovittuna julkaisupäivämääränä
  • tuotamme kuva ja tekstimateriaalin puolestanne, käytettävissämme on myös sisällöntuotantoon hyväksi koettuja yhteistyökumppaneita
  • tai voitte itse toimittaa materiaalin, joka muokataan sopivaksi ja nettiystävälliseksi

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

info@webteca.fi Puh. 040 419 6034

Ellanintie 6, 06400 Porvoo
Valokuvausstudio sovittaessa JokirannassaWebteca FacebookissaWebteca Google+:ssa
* hintoihin lisätään alv. 24% ©2018 Webteca