Kokonaisvaltaista markkinointisuunnittelua

Kokonaisvaltaista markkinointisuunnittelua

Webteca suunnittelee koko yrityskuvanne. Visuaalinen näkyvyytenne on joka puolella samanlainen ja laadukas. Hyödynnä osaamisemme myös palveluidenne markkinoinnissa.

Lisää
Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu

Kotisivujen ilmeen tulee säväyttää ja olla harkittu käytettävyydeltään. Yhdestä osoitteesta  graafista ohjeistoa noudattava, ja samalla näyttävä, toimiva toteutus.

Lisää
Päivitystyökalut

Päivitystyökalut

Päivitä sivusi itse, äläkä ole naimisissa yhteen palveluntarjoajaan. Suunnittelemme sivusi siten, että kuka tahansa voi jatkaa niiden ylläpitoa.

Lisää
Verkkokauppa

Verkkokauppa

Monipuoliset verkkokaupan työkalut kiireisimmällekin kauppiaalle sekä toimintojen ja ulkoasun suunnittelu vaativankin asiakkaan makuun

Lisää
Markkinointi

Markkinointi

Sähköiset uutiskirjeet, Google- ja lehtimainokset, esitteet, käyntikortit, logot, henkilöstön valokuvaus... Kaikki Webtecalta mutkattomasti.

Lisää
Valokuvaus

Valokuvaus

Valokuvaamme monipuolisesti kuvituskuvia ja tuotekuvia verkkokauppaan ja kotisivuillenne. Kuvaaja tulee nopeasti ja helposti myös luoksenne liikkuvan studion kera.

Lisää

Uutiskirjesovelluksesta potkua kohdennettuun asiakasviestintään

Webteca toimittaa kätevää uutiskirjejärjestelmää jolla lähtee vaivatta hetkessä parikin tuhatta sähköpostiviestiä komealla ulkoasulla asiakkaidesi sähköpostiosoitteisiin.

uutiskirje

Tutustu tarkemmin uutiskirjejärjestelmään

Webteca suunnittelee uutiskirjeen ulkoasun ja asentaa sen tai useamman helppokäyttöiseksi sivupohjaksi omalle palvelimellenne asennettuun järjestelmään. Voit muokata tekstiä ja kuvia tai painaa suoraan lähetys-nappia jolloin uutiskirje kerätään automaattisesti kotisivujesi sisällöstä ja lähetetään tarkoin ennalta valitulle oikealle kohderyhmälle. Aikaa ei kulu sisällön suunnitteluun!

Järjestelmä voidaan asentaa lähettämään sähköpostia vain esimerkiksi verkkokaupassa tietyn tuotteen ostajille tai asiakkaille jotka eivät ole puoleen vuoteen reagoineet viesteihisi. Näin lähetät taatusti kiinnostavaa sisältöä ja pystyt kohdentamaan viestejä sekä seuraamaan miten niitä klikataan ja luetaan.

Järjestelmän saa automatisoitua, esim. lähettämään syntymäpäiväonnittelun ja lahjakuponkikoodin asiakkaan oikeana syntymäpäivänä tai lähettämään uusintakampanjan niille, jotka eivät ole lukeneet viestiäsi tai päinvastoin lähettää lisätarjouksia niille jotka ovat ostaneet verkkokaupastasi. Voit puhutella viesteissä asiakastasi hänen omalla nimellään ja näin saada hänet tuntemaan itsensä tärkeäksi.

Järjestelmän suurimpia etuja on se, että se on muunneltavissa tarpeisiin sopivaksi ja sillä voi tehdä yksinkertaista markkinointia tai pitkälle vietyä personointia, mikä teille sopii parhaiten! Et maksa turhasta näpertelystä.

Lue lisää!luelisaa
Pyydä tarjousluelisaa

info@webteca.fi Puh. 040 419 6034

Ellanintie 6, 06400 Porvoo
Valokuvausstudio sovittaessa JokirannassaWebteca FacebookissaWebteca Google+:ssa
* hintoihin lisätään alv. 24% ©2018 Webteca